HOGYAN ADJ LE 26 KILÓT OTTHON, EGYSZERŰEN
[részletes recept]

Főoldal > Egészség > Fogyókúrás tippek > Biztonságos recept, garantált fogyási eredményekkel

Belefáradtál már a túlsúlyba? Folyamatosan kudarcot vallasz, ha fogyókúrára kerül a sor? A felesleges kilók leadása után, szinte azonnal visszanyered eredeti testsúlyod? Szeretnéd végre felvenni kedvenc ruhád, de egyszerűen nem férsz bele, az újak vásárlása pedig óriási problémát jelent?

"Hálás vagyok azoknak az embereknek, akik egykor lenéztek és kövérnek csúfoltak. Ha ők nem lennének, még mindig kövér lennék!" - nyilatkozta a 26 kilót sikeresen leadó Kovács Tímea. Tímea a gyönyörű alakhoz vezető út során rengeteg fogyókúrás módszert próbált ki, azonban az egyik legegyszerűbb praktika bizonyult számára a leghatékonyabbnak. A következő cikkünkben Tímea részletesen mesél az általa alkalmazott kivételes módszerről, melynek segítségével még a leadott kilók újbóli felszedését is sikerült megelőznie. Íme, Kovács Tímea lebilincselő története:

Sosem tartoztam a törékeny, karcsú testalkatú lányok közé, de önbizalomban szerencsére nem szenvedtem hiányt. Aztán találkoztam a jövendőbeli férjemmel, Márkkal… Ekkor szembesültem csak igazán a testsúlyommal. Egyre inkább kövérnek kezdtem látni magam.

Aztán találkoztam a jövendőbeli férjemmel, Márkkal… Ekkor szembesültem csak igazán a testsúlyommal. Egyre inkább kövérnek kezdtem látni magam.

Már több, mint 7 éve vagyunk együtt Márkkal, aki két gyönyörű gyermekkel is megáldott engem. Egészen mostanáig, külön éltük az életünket. Márk rengeteget dolgozott, a saját lakásában élt és csak alkalmanként látogatott el hozzám, aztán mindig lelépett.

A kapcsolatunk kezdete óta arra vártam, hogy egyszer majd megkéri a kezem. Ez volt az én álmom!

Mikor fog végre feleségül venni? Vajon valóra válik az álmom?

Miután teherbe estem az első gyermekünkkel, azt hittem, biztosan megkéri a kezem. De nem volt szerencsém. Márk továbbra is csak rövid látogatásokat tett, én pedig vártam és vártam…

Az idősebbik fiunk megszületése után, mindketten ragyogtunk a boldogságtól. Márk kivette a szerepét az apaságból, vigyázott rám és mindenben segített nekem. Tudtam, hogy szeret minket, de én ennél többre vágytam.

A fiunk 2 éves születésnapján eldöntöttük, hogy szervezünk magunknak egy tengerparti kirándulást. Mélykék tenger, arany napsütés, forró homok… Nagyon boldog voltam, hogy végre kirándulni mehettünk!

Az egyiptomi hotelünk fantasztikus volt, a szálláshoz étkezést is biztosítottak és a tengerpart is csodálatos volt. Mind le voltunk nyűgözve.

Az egyik strandolásunk során észrevettem, hogy Márk szeme állandóan egy bizonyos lányt fürkész. Nem szóltam semmit, csöndben figyeltem őt. Először azt hittem, első látásra beleszerelmesedett abba a tengerparti lányba, de később láttam, hogy nem ez az egyetlen nő, akit bámul. Újabb és újabb hölgyeken kezdte el legeltetni a szemét, amit egyszerűen nem tudott abbahagyni!

Borzasztó dühös lettem! A fiam és én úgy éreztük, mi már nem is létezünk többé.

Hirtelen belém hasított a felismerés… Márk a vékony nőket szereti!

Soha nem voltam az az őrülten féltékenykedő típus, így most is ügyeltem arra, hogy minél hamarabb lenyugodjak és kielemezzem az egész helyzetet. Egyre inkább kikristályosodott számomra, hogy az érintett lányok és köztem egy határozott különbség van: kétszer olyan vékonyak, mint én. Márk a vékony nők után vonzódott! Úgy éreztem, végre megtudtam az eddigi kapcsolatunk mélyen gyökerező problémáinak kiváltó okát.

A következő közös fotónkon Márk a karjaiban tart, miközben egy másik vékony lányt stíröl. Nézzétek meg magatok:

Márk sosem merte mondani, hogy problémája lenne az alakommal. Nem utalt arra, hogy fogynom kellene, semmit nem szólt. Azonban a hőn áhított leánykérést sem siette el, pedig én már nagyon vártam rá.

A nyomasztó gondolatok továbbra sem eresztettek, a büféasztal széles választéka miatt pedig stresszevésbe kezdtem. Az eltöltött 2 hetünk alatt háromszor több ételt tömtem magamban, mint egyébként szoktam.

A nyaralás után úgy döntöttem, megmérem magam. Teljesen ledöbbentem! A napbarnított külső mellett, plusz 9,5 kg-mal tértem haza. Az idegösszeomlás szélén álltam.

Az interneten beleástam magam a különböző fogyókúrás módszerek keresgélésébe, pár héttel később pedig kiderült, hogy ismét várandós vagyok! A kirándulásunk szó szerint gyümölcsöző sikert aratott. Természetesen, leálltam a diétás módszerek kutatásával és egyedül a várandósságomra kezdtem koncentrálni.

Egy dolog viszont nem változott: úgy éreztem, Márk nem tart elég vonzó nőnek.

A gondolat továbbra sem eresztett… Vajon egyáltalán nem tekint rám nőként?! Egy hajszál választott el az abortusztól. Utólag nagyon hálás vagyok, amiért Márk az abortusz puszta gondolatát is megtiltotta.

A második gyermekünk is sikeresen megszületett. Márk ismét törődő és odaadó apukának bizonyult, szeretettel és figyelemmel kísért bennünket. De csak addig viselkedett így, amíg mindhármunk közelében volt. A fogkeféjén kívül semmit nem hagyott nálam. Nem tudtam mást tenni, a gyerekneveléssel vontam el a figyelmem.

A szoptatás befejezése után, a fogyás gondolata ismét kínozni kezdett. Nem tudtam elfelejteni a kirándulásunkat és Márk vékony lányokra szegezett odaadó tekintetét. Semmi nem változott a kapcsolatunkban, én továbbra is az a 88 kilós tömzsi lány voltam.

88 kg-osan komoly döntést hoztam!

Úgy éreztem, ideje változtatnom! Hirtelen felindulásból, rengeteg praktikát kipróbáltam. Diéták, különböző fitnesz programok, fogyasztó pakolások, speciális masszázsok - minden erőfeszítésem hiábavaló volt. Ha sikerült is valamit elérnem, a leadott kilók egy szempillantás alatt visszajöttek.

Egy pékségben találkoztam Anettel, akivel egyébként ugyanabban a kórházban szültük meg a gyermekünket. Alig ismertem rá… Legutóbbi találkozásunkkor, Anett 3-szor nagyobb volt nálam, most minimum 3-szor kisebb, mint szülés után!!!

"Fantasztikusan nézel ki!" - tört ki belőlem a dicséret, köszönés helyett - "Nem hiszek a saját szememnek! Anett, tényleg te vagy az?!"

"Kicsit vékonyabb vagyok, mint voltam, igaz? - válaszolt Anett, és kért magának egy keveset a browniekból.

"És még süteményt is eszel?! Hogy nem tudsz elhízni? HOGYAN??? Sportoltam, diétáztam, szaunáztam, minden hülyeséget kipróbáltam! A rekordom mínusz 3 kg volt. Azt is csak 1-2 hétig tudtam fenntartani, aztán további 7 kg-ot szedtem fel!" - ekkor majdnem elsírtam magam. Az üzletben lévő emberek mind bámulni kezdtek.

"Timikém! Diéták, szaunázás? Elment az eszed? Van egy ötletem… A férjem még dolgozik, gyere át hozzánk. Egy könnyű tea társaságában beszélgetünk kicsit. Én megeszem ezt a mennyei sütit, te meg iszol egy kis lélekmelegítőt." - ajánlotta fel Anett boldog, de kissé ravasz tekintettel - "Otthon mindent elmesélek. Megmutatom a titkos fegyverem, sőt még adok is belőle."

"Timikém! Diéták, szaunázás? Elment az eszed?"

Bár egyszerre öntött el a félelem és az izgalom úgy éreztem, igent kell mondanom a lehetőségre. Egyébként is, mivel Márknak a következő nap két hétre el kellett utaznia, a fennmaradó idejét a gyerekeinek szentelte, nekem pedig lett egy kis szabadidőm.

Anett a szoptatás után 3,5 hónap alatt, 33 kg-tól szabadult meg. Nem fogyókúrázott, nem járt edzőterembe és nem koplalt. A szokásos életritmusa szerint élt és semmit nem tiltott meg magának.

Anett testét még a fiatal karcsú lányok is megirigyelhették volna. Furcsa, de a hirtelen fogyás mellett még növési csíkok sem alakultak ki rajta. Ha Márk itt lett volna, biztos nem veszi le a szemét Anettről.

Nagyon meglepődtem miután megtudtam, hogy a könnyen jött fogyási eredményei mögött egy biztonságos, minden súlyfelesleg ellen tenni vágyó nőnek alkalmas termék áll. Anett fogyasztó módszere szinte sokkolt!

Eszembe jutott, hogy milyen pokoli tortúrákon kellett átesnem, amikor próbáltam megszabadulni a felesleges kilóimtól. Kész rémálom volt! Emlékszem, mennyire depressziósnak éreztem magam a fogyókúrák közben, eszembe jutottak a Márkkal való veszekedéseink, az idegösszeomlásom, valamint az elkeseredésemben kialakuló stresszevésem.

A legelkeserítőbb azonban az volt, hogy minden szenvedésem hiábavalónak bizonyult. Az értelmetlen próbálkozásaim nem segítettek a fogyásban. Nagyon szomorú voltam, de végül sikerült túl tennem magam az egészen. Életemben először biztos voltam abban, hogy mit kell tennem.

Most pedig nagyon figyeljetek, mert elérkezett az idő, hogy megosszam veletek Anett legféltettebb titkát!

A leghatékonyabb fogyasztó termékek aktív szénből készülnek. Az aktív szén a szervezetünkbe jutva, két lépésben távolítja el a lerakódott káros anyagokat. A vegyület először a felszívódás és a porózus szerkezet, majd pedig a katalitikus redukció (a negatív töltéssel rendelkező szennyezőanyagok ionjainak és a szén pozitív ionjainak kapcsolódása) segítségével támogatja szervezetünket.

Az aktív szén atomjai párosulnak a testünkben lévő szennyezőanyagokkal, a kapcsolódást követően pedig a bélrendszeren keresztül távoznak szervezetünkből.

Érdemes megjegyeznünk, hogy a szén jótékony tulajdonságát először az ősi indiai és kínai lakosok fedezték fel, akik a borukhoz és egyéb szeszes italaik elkészítéséhez, víztisztítás gyanánt használták ezt a különleges vegyületet. Pár évszázaddal később, a táplálkozási szakértők is felfedezték a szén hatékony méregtelenítő hatását.

Miután megérkeztünk, Anett megkínált egy ínycsiklandó, fekete színű lattéval. A termék színét látva nagyot néztem, viszont a készítmény íze egy teljesen átlagos, habos tejből készült kávééra hasonlított. Az íze mennyei volt.

"Íme, a karcsú alakom titka: a szén alapú KETO Eat & Fit" - mondta Anett, miközben felém nyújtotta az általunk is fogyasztott ital fekete csomagolásban tündöklő porát. A termék elkészítéséhez nincs szükségünk kávégépre, elég ha egy pohár forró vízbe öntjük azt.

"Íme, a karcsú alakom titka: a szén alapú KETO Eat & Fit - mondta Anett, miközben felém nyújtotta az általunk is fogyasztott ital fekete csomagolásban tündöklő porát. A termék elkészítéséhez nincs szükségünk kávégépre, elég ha egy pohár forró vízbe öntjük azt.

Napi egyszer, ha tehetjük reggelente szükséges elfogyasztanunk a készítményt. Ha eszerint járunk el, a nap folyamán bevitt felesleges kalóriák nem rakódnak le zsírként testünkben. El tudjátok ezt képzelni? Álom az egész!

"Nem lehet igaz! Tényleg ennyire egyszerű lenne?" - motyogtam magamban.

"A szíved joga, hogy elhiszed-e vagy sem. Ha kedveled a kihívásokat, továbbra is megnehezítheted a saját életed. Szeretted volna tudni, hogy pontosan mi is történt velem, én pedig elmondtam mindent. Most már csak rajtad áll a dolog. Én nem árulom a terméket, így semmi hasznom nincs a reklámozásából. Ha gondolod próbáld ki, ha nem, igyál továbbra is vizet és ne egyél semmit. Engem teljesen hidegen hagy, mit teszel. Mellesleg kérsz egy kis browniet?" - kérdezte Anett a kedvenc édességemet ajánlva.

"Nem köszi, már egyébként is mennem kellene…"

Akkor még nem is tudtam, hogy ez a röpke 1,5 óra az egész életemet megváltoztatja…

Telefonszámot váltottunk és elindultam hazafelé. Körülbelül 1,5 órát beszélgettünk Anettal. Akkor még nem is tudtam, hogy ez a röpke 1,5 óra az egész életemet megváltoztatja…

Határozott elképzeléssel érkeztem haza, a számítógéphez siettem és szinte gondolkodás nélkül rendeltem meg a KETO Eat & Fit, az Anett által megadott weboldalról. Három nappal később, az ízléses csomagolásba burkolt termékem meg is érkezett, én pedig belevágtam a kezelésbe!

Először megmértem magam. A mérleg 88,4 kg-ot mutatott. Attól a naptól kezdve, minden reggelemet egy csésze KETO Eat & Fit kezdtem.

Másnap ismét mérlegre álltam, ami most 88,5 kg-ot mutatott. Plussz 100 gramm?! Enyhén fogalmazok, ha azt mondom meglepődtem. Pánikba estem.

Azonnal felhívtam Anettet.

"Csigavér Timikém. A súlyod a 4-5. nap körül kezd csak csökkeni. Folytasd bátran a termék ivását és az elkövetkezendő 5 napig felejtsd el a mérleget. Rövidesen te is látod majd az eredményt' - válaszolt Anett kíváncsi hangon.

Így hát tovább folytattam a készítmény fogyasztását. Igazából szinte semmit nem változtattam a táplálkozási szokásaimon, egyedül a reggeli KETO Eat & Fit ivása számított újdonságnak. Borzasztóan kíváncsi voltam, hogy mi fog történni az elkövetkezendő napokban. Továbbra sem tudtam elképzelni, hogy az étkezési szokásaim és az életvitelem megváltoztatása nélkül képes leszek fogyni.

A 6. napon izgatott, remegő lábakkal, csukott szemmel álltam rá a mérlegre. Percekig nem mertem kinyitni a szemem, de végül beadtam a derekam. A mérleg 83,3 kg-ot mutatott.

Az első 5 nap alatt, szinte erőfeszítés, különleges ételek fogyasztása és edzés nélkül fogytam 5 kilót és 100 grammot.

Sosem felejtem el az első sikeres számadataimat. Fantasztikus volt! A szívem szinte kiugrott a helyéről és kapkodtam a levegőt izgalmamban! Végre sikerült!!!!

A következő hetek menüje semmiben nem tért el az eddigiekétől. Egy dolgot csináltam csak rendszeresen: minden reggel megittam egy pohárral a kedvenc KETO Eat & Fit italomból.

Bár megtiltottam magamnak a testsúlyom állandó ellenőrzését, mérleg nélkül is éreztem, hogy folyamatosan fogyok. Néha kellemes melegség öntötte el a kezeimet, a gyomromat és a combjaimat. Szokatlanul sok energiában dúskáltam, ráadásul még az állandó fáradtságom is megszűnt.

A mérlegre nézve azt hittem, hogy rosszul látok. Összesen 74,4 kilót mutatott, azaz egyetlen hét alatt további 9 kilót sikerült leadnom!

12 nap alatt több mint 13 kilót fogytam!

Hihetetlenül jó érzés volt, amikor a tükörbe nézve teljesen elégedett voltam a külsőmmel. A termék segítségével ezt ti is elérhetitek!

Néhány nap után feltűnt. hogy lazán álltak rajtam a ruhák, de arról nem is álmodtam, hogy két héten belül 14 kilót sikerült leadnom, egyszerűen hihetetlen volt!

Már csak két nap volt hátra a barátom, Márk érkezéséig, és alig vártam, hogy megmutathassam neki a változásokat. A gyerekek is nagyon várták, mert az apjuk mindig vesz nekik valamilyen játékot az üzleti útjai során.

Márk érkezésére egy többfogásos vacsorát készítettem, még a kedvenc tortáját is megsütöttem, amit már régóta nem evett, és már én sem kerültem annyira az édességeket!

Éppen az asztalt terítettem, amikor végre hazaért, a gyerekek pedig rögtön kiszaladtak hozzá.

Kinyílt az ajtó, és Márk ott állt egy hatalmas virágcsokorral és néhány ajándékkal a kezében. Amikor meglátott, a csodálkozástól tátva maradt a szája! A virágok és az ajándékok is kiestek a kezéből.

A gyerekek kíváncsian nézegették a játékaikat, miközben Márk le sem tudta venni rólam a szemét.

Néhány másodperccel később már egyedül voltunk az előszobában, de még mindig nem tudott megszólalni. Elnevettem magam, és kivettem a virágcsokrot a kezéből.

”Mi a baj? Gyere már be!”

”Mi történt veled? Hogy lehet ez?”

”Adsz végre egy csókot, vagy itt fogunk állni egész nap?”

Márk hirtelen megragadott, a levegőbe emelt, és megcsókolt. Rég nem láttam ennyire boldognak! Tudtam, hogy tetszik neki az új külsőm.

”Na, most már elég lesz, tegyél le, mert kihűl a vacsora!”

Miután a gyerekek elaludtak, Márk alig bírta fékezni magát! Olyan szenvedélyes éjszakát töltöttünk együtt, mint azelőtt még soha! Hihetetlen volt. Teljesen kimerülten, végül kora reggelre sikerült elaludnunk.

Másnap délelőtt a barátom kitalálta, hogy menjünk el 10 napra egy családi utazásra, a tengerpartra. A munkahelyén sikerült néhány fontos üzletet megkötnie, úgyhogy kapott néhány nap szabadságot.

Nagyon örültem ennek a hírnek, már alig vártam, hogy elinduljunk!

Abban az időben könyvelőként dolgoztam, ezért főleg otthon végeztem a munkámat. Szerencsére azon a héten nem volt sok tennivalóm, és a gyerekek is nagyon várták az utazást!

Ezúttal Tunéziát választottuk, egy négycsillagos szállodában béreltünk 2 szobát. Az utazás korlátlan fogyasztást biztosított, úgyhogy egyszerűen kipróbálhattam a termék hatékonyságát! Nagyon kíváncsi voltam, hogy a barátom mit fog hozzá szólni.

Kizárólag csak rám figyelt! Végre sikerült, amit elterveztem!

Egy héttel később már a meleg, napsütötte tengerparton heverésztünk. Márk le sem tudta venni rólam a szemét, és egy percre sem hagyott egyedül. Kizárólag csak rám figyelt, a többi nőt észre sem vette! Végre sikerült, amit elterveztem!

Elég bőségesen fogyasztottuk az ételeket, hiszen egy kicsit sem kellett visszafogni magam. Húsfélék, burgonya, sör, szalonna, sütemények – a szálloda teljes kínálatát megkóstoltuk, de csak kis adagokban. Természetesen ez alatt az idő alatt sem feledkeztem meg a KETO Eat & Fit rendszeres használatáról.

Esténként, miután a gyerekek elaludtak, csak egymással foglalkoztunk. Sétáltunk, beszélgettünk, és minden éjjel egymásnak estünk, ráadásul olyan szenvedéllyel, mint a legelső alkalommal. Minden nap tökéletes volt. Egész életemben nem voltam ennyire boldog!

A hazautazást megelőző utolsó este Márk megkért, hogy csukjam be szemem. Így tettem, majd néhány másodpercig türelmesen vártam.

”Most már kinyithatod!”

Márk térdre ereszkedve állt előttem, a kezében pedig egy színarany gyűrű volt.

”Hozzám jössz feleségül?”
Egy másodpercig úgy éreztem, hogy megáll a világ. Erre a pillanatra vártam az elmúlt 7 évben!

Gyakran álmodtam is róla, még azt is sokszor elképzeltem, hogy hogyan fog történni.

”Komolyan mondod?”

”Teljesen komolyan! Te vagy a legcsodálatosabb nő, akivel valaha találkoztam, és azt szeretném, hogy a feleségem legyél. Már nem akarok állandóan elutazni a munkám miatt, minden percet veled akarok tölteni!”

A boldogságtól elsírtam magam, a nyakába ugrottam, majd a fülébe súgtam: ”Igen, hozzád megyek!”

Ahogy leszállt a repülőgép, azonnal elindultunk az Önkormányzati Hivatalba, hogy benyújtsuk a házassági kérelmet.

Szinte meg is feledkeztem a súlyommal kapcsolatos problémákról. A nyaralás során is rendszeresen fogyasztottam a KETO Eat & Fit italt, így 10 nap alatt 7,5 kilóval lettem könnyebb, pedig rengeteget ettem.

Annyi minden történt, hogy szinte meg is feledkeztem a súlyommal kapcsolatos problémákról. A nyaralás során is rendszeresen fogyasztottam a KETO Eat & Fit italt, így 10 nap alatt 7,5 kilóval lettem könnyebb. Igaz, hogy már nem napi 1 kilót fogytam, de ez alatt az idő alatt rengeteget ettem.

Ezt követően már nem is próbáltam más módszerekkel lefogyni, csak minden második nap elfogyasztottam egy pohár KETO Eat & Fit italt. Ennek köszönhetően az esküvő napjára további 5 kilót sikerült leadnom.

A szertartás egyszerűen csodálatos volt. Anett volt a tanúm, aki azóta is a legjobb barátnőm. Örökké hálás leszek neki, hogy mesélt erről a hihetetlen súlycsökkentő módszerről.

Később, Márk elismerte, hogy titkon mindig arra vágyott, hogy vékonyabb legyek.

Azt mondta, hogy nagyon megviselte, amikor meghíztam. Mindig is azt szerette volna, hogy olyan vékony legyek, mint most. Ezt eddig titokban tartotta, mert nem akart megbántani. Az én férjem nagyon együttérző!

UI. Márk és én már 3 hónapja hivatalosan férj és feleség vagyunk. A következő lépés a lakás eladása, hogy egy családi házba költözhessünk.

Jelenleg 62 kiló vagyok, és ez annak ellenére sem változik, hogy már egy hónapja nem fogyasztottam a KETO Eat & Fit italt. Összesen 26 kilót sikerült lefogynom, és a 7 éves kapcsolatunkban boldogabbak vagyunk, mint valaha. Ez egy csodálatos érzés, és úgy érzem, hogy igenis megérdemlem!

Összesen 26 kilóval lettem könnyebb! Végre valóra vált az álmom!

Végre valóra vált az álmom! Végre valóra vált az álmom! A véletlennek köszönhetem, hogy Anett megosztotta velem a sikeres fogyás titkát! A sors adott nekem egy esélyt, és én éltem vele!

Egy ilyen lehetőség nagyon ritkán adatik meg az életünk során. Sokan nem veszik észre időben, vagy csak nehezen bíznak meg az ismeretlenben, és ezért lemaradnak róla.

Én azt tanácsolom, hogy mindenben próbáljátok megragadni az esélyt, ha megadatik. Ha találkoztok valakivel, vagy ha lehetőségetek van előrelépni a karrieretekben, tényleg mindenben! Ha úgy érzitek, hogy ebből valami jó is kisülhet, akkor ne várjatok, csak éljetek a lehetőséggel! Szerintem ez a valódi boldogság titka. Majd meglátjátok, hogy így mennyivel boldogabb és kiegyensúlyozottabb módon élhettek.

Amikor először hallottam Anett történetét, azt gondoltam, hogy ez csak egy egyszerű átverés. Ennek ellenére kipróbáltam a KETO Eat & Fit italt, hiszen nem volt vesztenivalóm. A legrosszabb esetben sem történt volna változás, és sosem tudtam volna meg, hogy valóban működik-e…

Azok kedvéért, akik boldogok, szépek, és kívánatosak szeretnének lenni, megteszem azt a szívességet, amit Anett tett meg nekem. Megosztom veletek a KETO Eat & Fit ital gyártójának weboldalát, ahol ti is megrendelhetitek az eredeti terméket. Csak kattintsatok a lenti zöld gombra, ami azt írja, hogy a ”A GYÁRTÓ HIVATALOS WEBOLDALA”. Válaszd ki a fizetési módot és a termékek átvételének módját. A többi csak rajtatok múlik, sok szerencsét!

RENDELJE MEG MOST


 • Talán nem kellene annyit zabálni!

 • Luca,

  Ez kizárólag a saját hibája! Jobban kellett volna odafigyelni magára, még mielőtt eléri a 90 kilót! Nem is csodálom, hogy a pasija más nők után nézett. Ekkora túlsúlyom azért nem volt, de idén nekem is sikerült pár kilótól megszabadulni a KETO Eat & Fit segítségével. Néhány hét használat után összesen 8 kilót fogytam, növekedési csíkok nélkül! Miért kellene veszélyes módszerekkel és fárasztó gyakorlatokkal bajlódnunk?

 • Szinte hihetetlen, akkorára hízol, mint egy tehén, majd csodálkozol, amikor a barátodnak ez nem tetszik? A férfiaknak nem kellenek a kövér nők!

 • A legtöbben nem figyelnek oda saját magukra kellőképpen, és rövid időn belül meghíznak. Én is így jártam, de a KETO Eat & Fit segítségével 19 kilót fogytam. Sokan azért küszködnek a hagyományos diétákkal és a testmozgással, mert egyszerűen nem hisznek más megoldásban. Azonban ezt a hihetetlen terméket érdemes kipróbálni, mindenkinek csak ajánlani tudom!

 • Éva,

  Majdnem elsírtam magam, amikor megkérte a kezét! Jó tudni, hogy még létezik az igaz szerelem!

 • Hihetetlen! Én is így szeretnék kinézni két gyerek után! Gratulálok!

 • Valaki meg tudná mondani, hogy a KETO Eat & Fit biztonságos-e minden korosztály számára? Csak azért kérdezem, mert az anyukám már elmúlt 56 éves.

 • Judit, az én anyám 59 évesen 12 kilót fogyott, már majdnem annyira vékony, mint én most. Nem kell aggódnod, a termék teljesen biztonságos és 100%-ig természetes.

 • 28.05.2020

  Én és a feleségem közösen fogyunk a KETO Eat & Fit ital segítségével, ráadásul már akkor elkezdtük használni, amikor megjelent. Én eddig 18 kilót fogytam, ő pedig 13-at, mind a ketten remekül nézünk ki!

 • 28.05.2020

  Attila, véletlenül nem emlékszel arra, hogy pontosan honnan rendelték a terméket? Szeretném elkerülni a hamisítványokat.

 • 28.05.2020

  Ha jól emlékszem, akkor a gyártó hivatalos weboldalán vásároltuk meg, itt a link: ezen az oldalon megtalálod.

 • 28.05.2020

  Végre azt ehetek, amit csak akarok, és nem kell aggódnom a ruhaméretem miatt! Ez a termék egyszerűen hihetetlen!

 • 28.05.2020

  Az első hónap alatt 12 kilót fogytam, majd 2 hónappal később még 8-at. Hamarosan be is fejezem a KETO Eat & Fit második kezelési folyamatát. Ha ezzel is végzek, összesen akár 25 kilót is sikerülhet leadnom, ami 3 hónap alatt elég szép eredmény lenne. Ez a termék bebizonyította, hogy fogyókúra nélkül is lehetséges a sikeres és eredményes fogyás!

 • 28.05.2020

  Brigitta, tudnál mutatni néhány képet a kezelés előtt és után? Nagyon kíváncsi vagyok!

 • 28.05.2020

  Hát persze, itt van két fotó rólam, előtte és utána:

 • 28.05.2020

  Köszönöm! Szerintem a kezelés előtt is remekül néztél ki!

 • 28.05.2020

  A férjem sajnos nem így gondolta, aki hat hónappal ezelőtt elhagyott. Az elmúlt egy hónapban gyakran hívogat, hogy újra akarja kezdeni. Azt mondta, hogyha akkor így néztem volna ki, mint most, akkor sosem szakít velem.

 • 28.05.2020

  Én csak 9 kilót fogytam egy hónap alatt, ennél azért jobb eredményre számítottam. Ezek szerint a havi 15-20 kilós fogyás csak szóbeszéd.

 • 28.05.2020

  A stabil és fokozatos súlycsökkentés sokkal biztonságosabb és egészségesebb a szervezet számára. Eddig egy hónap alatt 12 kilót fogytam, így nincs okom panaszra!

 • 28.05.2020

  - A KETO Eat & Fit tegnap érkezett, és rögtön el is kezdtem használni. Szinte azonnal feltűnt, hogy a termék teljesen megszűnteti az éhségérzetet! Izgatottan várom az eredményeket, én már napi 200 grammos fogyásnak is nagyon örülnék.

 • 28.05.2020

  Eszter, meg tudnád mutatni a termék eredeti csomagolását?

 • 27.05.2020

  Persze, itt van róla egy kép:

 • 27.05.2020

  Nem igazán voltam elégedett a KETO Eat & Fit itallal. Már nem is használom, és másoknak sem ajánlom! Én csak 1-2 kilótól szerettem volna megszabadulni, de összesen 7-et fogytam. Nem ez volt a célom, de egyszerűen nem tudtam megállítani a folyamatot, pedig még az étrendemet is megváltoztattam. Most kénytelen leszek visszanyerni a leadott súly nagyját.

 • Edit,
  27.05.2020

  Miért vagytok ennyire negatívak? Csak figyeljetek oda magatokra, és ne zabáljatok ész nélkül! Ahogyan azt már más is említette, próbáljátok idejében észrevenni a változásokat, amikor reggelente a tükörbe néztek! Örülök, hogy végül Timinek is sikerült megoldania a problémáját. Megértem, hogy az elején szkeptikus volt, hiszen manapság annyi állítólagos csodaszer van, de a nagyrészük csak átverés. Sokan kételkednek a KETO Eat & Fit italban, pedig valójában ez a termék a kevés hatékony megoldások egyike.

 • 27.05.2020

  Szerintem a legtöbben már ismerik az ital hatékonyságát! Az egyik barátnőm tavaly december elején kezdte el a használatát, és az év utolsó napját már egy vadonatúj ruhában ünnepelte. Egy hónap alatt 12 kilót fogyott, és egész este mindenki csak őt nézte!

 • 27.05.2020

  Teljesen egyértelmű, hogy az egész az ő hibája. Féltékeny volt és dühös, de hát nyilvánvaló volt, hogy Márk a vékony nőket szereti! Ahogyan a barátnője is mondta, a KETO Eat & Fit italt már szinte mindenki ismeri, így ez már nem lehet kifogás. Ez a termék hatékony megoldást nyújt azok számára, akik le akarnak fogyni! • Kedvezmény 50%
  1 db

  Az alapok lefektetése.

  Kezdj el fogyni diéta és edzés nélkül!
  Mínusz 3-4 kg, 10 nap alatt

  A test teljes méregtelenítése, az anyagcsere felgyorsítása, étvágycsökkentés.

  1 db
  Ár: 11900 HUF
  23800 HUF
 • Kedvezmény 50%

  LEGJOBB VÁLASZTÁS

  AJÁNDÉK
  3 db

  A megfelelő megközelítés

  Szabadulj meg a túlsúlytól egyszer és mindenkorra!
  Mínusz 5-10 kg, 30 nap alatt

  A bőralatti zsír aktív elégetése, az immunrendszer megerősítése, a sejtek regenerálása.

  3 db
  Ár: 23800 HUF
  47600 HUF
 • Kedvezmény 50%
  AJÁNDÉK
  5 db

  Az eredmény rögzítése

  Kezdj új életet!
  Mínusz 10-15 kg, 40 nap alatt

  A testsúly stabilizálódása, a belső szervek működésének javulása, a haj, a köröm és a bőr megerősödése.

  5 db
  Ár: 35700 HUF
  71400 HUF
 • Kedvezmény 50%
  AJÁNDÉK
  7 db

  Teljes átalakulás.

  Találd meg álmaid alakját!
  Mínusz 15-20 kg, 50 nap alatt

  A test átformálása, az alak karcsúsítása, az izmok és az erek megerősödése.

  7 db
  Ár: 47600 HUF
  95200 HUF
A FOGYÁSI EREDMÉNYEK ELTÉRŐEK LEHETNEK. A feltüntetett adatok 1047, 18 és 68 év közötti KETO Eat & Fit-et használó nő összevont eredménye.
* By clicking the "order" button you confirm that you have read Privacy Policy and give your consent to the processing of your personal data [X]